Час отримання грошей 2021-01-26

Завдяки стрімко розвинувся технологіям будь-хто може отримати кредит в інтернеті, що істотно заощаджує Твій час. Тобі навіть не треба буде виходити з дому, для отримання кредиту. З цієї причини час оформлення кредиту і час отримання грошей скорочено - протягом 15 хвилин гроші будуть на Твоєму рахунку в банку (за умови, що Твій банківський рахунок і рахунок кредитної компанії знаходяться в одному банку) і зможеш їх витрачати, як тільки побажаєш - може придбати давно бажану автомашину, оплатити будь-які несподівано виникли медичні витрати або так само поїхати в подорож разом зі своїми близькими.

Якщо Твій банківський рахунок і рахунок кредитної компанії знаходяться в різних банках, то тоді, швидше за все, гроші на Твій банківський рахунок будуть зараховані протягом 1 робочого дня.

Важливо!

Перед підписанням кредитного договору уважно прочитай весь договір і приділи особливу увагу, про дії, в разі затримки платежу!

Максимальна річна процентна ставка (APR): 1095%. Термін кредиту від 62 днів до 3 років. Приклад: при взятті 5000 Грн. на 3 місяці, комісія 5869 грн., загальні витрати 10869 грн., APR 620.5%.